Prima zi de şcoală pentru mămicile vedetă din România

Astăzi a început un nou an şcolar. Mămicile vedetă din România le-au călăuzit astăzi propriilor copii paşii către învăţătură. Prima zi de şcoală este prilej de bucurie şi mândrie pentru fiecare părinte iar copiii vedetelor noastre s-au pregătit din timp pentru acest important eveniment.
Zilele trecute, mămicile celebre din showbiz au participat împreună cu copiii lor la un eveniment monden, prilej cu care au declarat cum aşteaptă începerea anului şcolar. „Am emoţii foarte mari. E primul an la şcoala pentru fetiţă. Am cumparat doar ghiozdanul, penarul şi stiloul. Uniforma am comandat-o deja, şi am fost foarte impresionată de faptul că toţi copiii erau foarte entuziasmaţi şi îi rugau pe părinţi să le comande două – trei uniforme. Cea mică este foarte entuziasmată, abia aşteaptă să înceapă şcoala. Aveam mari emoţii că nu vom ajunge la deschidere, căci eu şi soţul meu trebuie să fim la salonul auto de la Frankfurt pe 15 şi 16, şi trebuia să plecăm pe 14. Avem noroc că începe şcoala pe 14 şi ne-am putut luat bilete pe 14 după amiaza. Nu aş fi putut rata prima zi de şcoală a fetiţei mele”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu
Foto: revistatango.ro

Şi Ruxandra Dragomir trece prin emoţiile noului an şcolar. „Îmi pare rău că începe şcoala, pentru că este o vară pe care o lăsăm în spate. În ultima zi de vacanţă, este ziua fiicei mele, astfel că vom încheia totul cu o petrecere binemeritată. Pregătirile pentru şcoală sunt gata, neavând uniformă a fost simplu. Şi-a cumpărat ce hăinuţe a vrut, dar toate pe stilul casual”, a mărturisit aceasta.

Ruxandra Dragomir
Foto: adevarul.ro

O împătimită a modei, Carmen Negoiţă are idei foarte clare în ceea ce priveşte ţinuta fiicei ei la şcoală. „Totul e pregătit pentru şcoală, mai puţin uniforma, pentru ca acum am fost anunţaţi că s-a schimbat, iar fetiţa nu este deloc încântată de ea. Are toată libertatea în timpul liber, să se îmbrace cum vrea ea, dar la şcoală trebuie uniformă. Oricum vrea încălţări şi ghiozdan personalizat, pentru a se diferenţia de colegii ei. Este un copil cu personalitate. Când va creşte şi va veni momentul întâlnirilor, voi fi o mamă grijulie, cu puncte de vedere foarte clare. Nu îi voi interzice nimic, dar va şti mereu că sunt acolo, în spatele ei”, a spus Carmen Negoiţă.

Carmen Negoiţă
Foto: agentiadepresamondena.com

Nici Corina Bud nu a scăpat definitiv de emoţii, chiar dacă fiul ei Robin nu va schimba colegii, mergând în continuare la aceeaşi şcoală. „Sunt foarte mândră de Robin. La vârsta lui scrie şi citeşte în engleză perfect. Nu am emoţii foarte mari cu noul an şcolar, pentru că el este la şcoala britanică de la 2 ani şi 8 luni, deci totul este la fel ca în anii trecuţi. Nu ştim încă ce îi place să facă, pentru că este în perioada de testare. Face tot felul de activităţii: pian, tenis, dans, vrea să încerce şi chitară, tobe, dar în acelaşi timp spune că va deveni astronaut şi rock star. Încerc să îi ofer posibilitatea de a încerca tot ceea ce îşi doreşte, pentru a alege bine”, a mărturisit Corina Bud.

Prima zi de şcoală pentru mămicile vedetă din România
Foto: beautifybybeatrice.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *