Keira
Foto: entertainment.toggle.sg

Pe data de 27 mai frumoasa actriţă Keira Knightley a devenit pentru prima dată mămică. Foarte discretă când vine vorba despre viaţa personală, Keira a evitat până acum să-şi expună public fetiţa, încercând să o ţină cât mai departe de lumina reflectoarelor.

bebe
Foto: uk.anygator.com

După patru luni de amânări, se pare că actriţa şi-a făcut curaj şi şi-a scos mica comoară pe străzile oraşului New York.

toti 3
Foto: racked.com

Ea a fost surprinsă alături de soţul ei, James Righton şi mama ei, Sharman Macdonald în timp ce se plimbau cu micuţa Edie pe străzilei metropolei.

cu bunica
Foto: irishmirror.ie

Keira Christina Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrițe britanice. A câștigat faima după apariţia din 2003 în filmul ”Pirații din Caraibe”. În 2006, Keira a primit o nominalizare la Globurile de Aur şi Oscar pentru rolul din ”Mândrie şi Prejudecată”. În 2015, actriţa britanică a fost din nou nominalizată la Oscar pentru evoluţia sa din filmul “The Imitation Game. Jocul codurilor”.

Keira este fiica actorului Will Knightley și a scenaristei Sharman Macdonald. Are un frate mai mare, Caleb. Actriţa Keira Knightley, în vârstă de 30 de ani, este căsătorită din 2013 cu James Righton, în vârstă de 31 de ani, fost membru al trupei Klaxons.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *