10 cele mai frecvente motive de ceartă într-un cuplu

0

10 cele mai frecvente motive de ceartă într-un cuplu

Vă petreceți marea majoritate a timpului împreună sau chiar stați în aceeași casă? Atunci vei recunoaște imediat care sunt cele mai frecvente motive de ceartă într-un cuplu.

Nu știm să-ți dăm rezolvarea, însă nu-ți face probleme. Nu ești singura care s-a lovit și se lovește în continuare de ele! Și, până la urmă, vei vedea că sunt lucruri mărunte, cărora le dai, poate, prea multă importanță.

1. Indeletnicirile casnice – spalat, calcat. Știu că și ție ți-ar plăcea să stai sâmbătă seara întinsă, la un film, însă cine le face pe toate? Frustrăile se strâng și iată primul motiv de a țipa în gura mare că nu-i pasă…

2. Familia celuilalt. Mama sau tatăl socru nu te iubește? Enervant, știu, însă nu e el vinovat pentru comportamentul sau replicile lor.

3. Și ajungem la gunoi. Da, auzim des că bărbatul este cel care duce gunoiul, însă de câte ori pe an se întâmplă asta? Probabil în toiul pregătirilor de sărbători, când simte că nervii tăi sunt un pic… iritați.

4. Spălarea vaselor seara, după cină. Tu nu suporți mizeria, iar el își dorește să stați împreună după masă. Și, de aici, începe cearta.

5. Hainele aruncate prin casă.
Ciorapi aruncați pe jos, tricouri trântite pe scaun sau pijamalele uitate pe pat. Sunt câteva dintre obiceiurile care fac casa să arate… vraiște. Iar după o săptămână de adunat, inevitabil apar și reproșurile.

6. Prosoape ude lasate pe pat sau pe jos, după duș.
Te bucuri de un duș relaxant și dai cu nasul de prosoapele ude, aruncate la voia întâmplării! Ce faci? Taci câteva zile, iar a patra îți sare muștarul.

7. Stropii de apă din baie. Faci curat toată ziua, iar el vine și își sctură mâinile de apă ca o rățușcă. Cum să nu te apuce cheful de ceartă?

8. Rola de hartie igienica. De câte ori a pus el hârtie igienică la toaletă? Probabil de două ori pe an.

9. Fire de par in gaura de scurgere. Aici, suntem vinovate. Dar… involuntar. Gura de scurgere de la baie se umple de păr, iar el trebuie să facă pe instalatorul. Prima oară acceptă de dragul tău, însă ușor, ușor, îl va lăsa nervii și va ieși cu scandal.

10. Așternutul de pat. Câți bărbați ați întâlnit voi care să schimbe așternutul de pe pat? Iar dacă ai făcut-o, ești o norocoasă. Asta pentru că și treaba asta, ca și la prosoapele de la baie, spălatul rufelor, calcatul lor și adunatul mizeriei, tot în atribuțiile noastre intră.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *