Prinţesa Caroline de Monaco pentru prima oară bunică de fată!

Prinţesa Caroline de Monaco
Foto: focus.de

Andrea Casiraghi, fiul cel mare al prinţesei Caroline de Monaco şi Tatiana Santo Domingo se cunosc de nouă ani, încă din perioada în care au fost colegi la Liceul Fontainebleau din Paris. Cei doi au făcut cunoştinţă prin intermediul surorii lui Andrea, Charlotte, şi s-au logodit în iulie 2012. În martie 2013 se naşte primul copil al cuplului, un băieţel pe care l-au numit Alexandre, dar care este cunoscut ca Sacha. La câteva luni după naşterea băieţelului, Andrea şi Tatiana s-au căsătorit civil la Monaco şi, ulterior, religios pe 1 februarie 2014.

nunta
Foto: svadba-moda.kg

Tatiana Santo Domingo, este un designer de modă care provine dintr-o familie înstărită din Columbia. Bunicul Tatianei, decedat în 2011, a fost unul dintre cei mai bogaţi oameni din Columbia, deţinând mai multe companii în domenii diverse – transporturi aeriene, mass-media şi telefonie.

Andrea Casiraghi, cel mai mare dintre copiii prinţesei Caroline, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul principatului de Monaco, după mama sa. Unchiul său, prinţul Albert al II-lea, este actualul suveran al principatului Monaco.

De curând, palatul princiar din Monaco a anunţat venirea pe lume al celui de-al doilea copil al cuplului princiar. De această dată, Andrea şi Tatiana au devenit părinţi de fetiţă, naşterea micuţei având loc tot la Londra, unde s-a născut și frățiorul cel mare, Sacha. Fetița este prima nepoată a Prințesei Caroline și ocupă locul al șaselea în ordinea de succesiune la tronul principatului de Monaco.

Apariția micuței prințese vine la doar trei luni de când verii ei, gemenii prințului Albert și ai prințesei Charlene, și-au făcut debutul în viața publică, fiind prezentați lumii de către părinții lor, pe balconul Princier Palais de la Monaco.

Spre deosebire de unchiul său, prințul Albert, care a ales să-și prezinte public gemenii la doar o lună de la naștere, Andrea și Tatiana au ales să iasă cu micuțul Sacha când acesta avea un an și jumătate pentru a se alătura familie regale cu ocazia Zilei Naționale a Monaco.

Andrea Casiraghi si familia
Foto: vip.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *