sâmbătă,decembrie 9, 2023

Prințesele Disney vin la mall

0

Cel mai nou mall din București oferă copiilor cadou de Moș Nicolae o întâlnire de neuitat cu una dintre prințesele preferate – Albă ca Zăpada, Ariel și Aurora sosesc pentru prima dată în România direct de la Disneyland Paris.

poze printese wallpaper

Începând cu ora 14:00 – sambata 7 decembrie, copiii sunt așteptați în spațiul special amenajat la etajul 1 să își demonstreze talentul în zona de colorat, unde cele mai bune desene cu prințese vor fi răsplătite cu premii. De asemenea, micuții au la dispozitie și o zona de jocuri și activități unde Bianca Brad va citi copiilor povești magice din cărțile Disney. Băieții vor avea parte și ei de distracție, pe lângă jocurile pe consolele Wii, se vor întrece în săbii modelate din baloane.

Participanții au șansa să câștige cărți, reviste, jocuri și jucării. Accesul în spațiul de distracție dedicat evenimentului Disney este liber.

Știați că:

  • Albă ca Zăpada și cei șapte pitici este primul film animat de durată din istoria televiziunii? Realizarea lui a durat 3 ani de zile și a fost lansat în 1934, câștigând un Oscar.
  • Frumoasa din Pădurea Adormită a avut premiera in cinematografe în 1959. De atunci, frumoasa Aurora a încantat generații de copii cu povestea ei în care binele învinge răul.
  • Mica sirenă aduce publicului din 1989 o noua Prințesă Disney – pe frumoasa Ariel și lumea ei plină de prieteni marini într-o animație muzicală.

Va asteptam maine la distractie, si noi vom fi acolo! 🙂

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *