Prinţul William şi ducesa de Cambridge au publicat fotografii cu prințesa Charlotte la șase luni

prințesa Charlotte
Foto: celebuzz.com

Casa regală din Marea Britanie a dat publicității două fotografii cu prințesa Charlotte. Micuţa nu a mai fost văzută în public de la botezul său, în luna iulie. La cele 6 luni pe care le are, mica prinţesă este de-a dreptul adorabilă în ţinuta sa din caşmir roz formată dintr-o rochie înflorată cu guler alb, peste care poartă o jachetă tricotată de culoare roz.

Charlotte 1
Foto: vanityfair.com

Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine, au dat publicităţii cele două fotografii în semn de mulţumire pentru poporul britanic şi pentru presă care le-au permis celor doi copii ai lor, prinţul George şi prinţesa Charlotte, să crească departe de lumina reflectoarelor.

„Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi să distribuie două noi fotografii ale Prinţesei Charlotte”, au anunţat, duminică, reprezentanţii Kensington Palace. Aceştia au precizat că fotografiile au fost realizate de ducesa Catherine, în prima parte a lunii noiembrie, în reşedinţa familiei sale din Norfolk.

De asemenea, potrivit reprezentaţilor Kensington Palace, prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine, continuă să primească mesaje de felicitare pentru prinţesa Charlotte din lumea întreagă şi speră că noile fotografii cu aceasta vor stârni entuziasmul tuturor oamenilor.

Charlotte 2
Foto: nbcnews.com

Pe de altă parte, reprezentanţii cuplului regal britanic au declarat că ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte recunoscători pentru susţinerea pe care au primit-o din partea presei în ceea ce îi priveşte pe prinţul George şi prinţesa Charlotte şi intenţionează să procedeze în continuare în aceeaşi manieră, respectiv să distribuie din când în când fotografii cu cei doi copii ai lor.

Prinţul George, fiul ducelui şi ducesei de Cambridge, a împlinit vârsta de 2 ani pe 22 iulie. Acesta ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său – prinţul Charles şi tatăl său – prinţul William.

Prinţesa Charlotte, surioara prinţului George, s-a născut pe 2 mai şi a apărut până în prezent doar de două ori în public – imediat după naştere, alături de mama sa, când au părăsit maternitatea spitalului St. Mary din Londra, şi la botezul său, care a avut loc pe 5 iulie, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *