Prisum International Trading: de 20 de ani, în slujba sănătății!

Prisum International Trading: 20 de ani de viziune și progres în domeniile farmaceutic și medical din RomâniaEchipa_Prisum_20_ani

Compania Prisum International Trading împlinește 20 de ani de activitate în slujba sănătății publice. Produsele naturale bazate pe formule Ayurvedice, certificate științific și fabricate cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, produsele pe bază de plasmă au de 20 de ani de prețuri competitive, Prisum International remarcându-se prin respect și grija pentru oameni și prin campanii de responsabilizare a consumatorilor pentru protejarea sănătății.

Compania a fost înființată în anul 1994 de către reprezentantul în regiune al producătorului de suplimente alimentare Himalya Herbal Healthcare India și Carmen Ivan. Acest lucru a marcat definitiv piața farma din România, prin deschiderea unui nou segment: cel al importatorilor și al distribuitorilor de suplimente alimentare.

După 20 de ani, compania are 110 angajați, un lanț de 7 magazine sub brand propriu în toată țara, deține o clădire de 1000 mp și este în proces de achiziționare a unui teren pe care urmează să construiască un depozit de 2000 mp și o clădire de birouri de 600 mp. 

Logo_Himalaya_Herbal_Healthcare-GonW

Astăzi, Prisum International este importator și distribuitor pentru produsele Himalaya Herbal Healthcare și CSL Behring.


Compania
Himalaya a fost înființată în anul 1930, din dorința de a oferi medicinei tradiționale ayurvedice o înfățisare contemporană prin testarea și certificarea științifică a proprietăților plantelor.

Portofoliul Himalaya deține peste 200 de produse farmaceutice, produse de îngrijire personală, de îngrijire pentru copii și de înngrijire pentru animale. După ani de cercetare și testare au fost lansate produse ce au devenit elemente de referință în categoria lor: Bonnisan, Mentat, Septilin, Gasex, Herbolax, Liv.52, Diabecon, Ayurslim, Cystone, Himplasia, Koflet, Diakof, Rumalaya.

Vânzările se realizează atât prin depozitele partenere, cât și prin intermediul farmaciilor și al magazinelor naturiste, iar vânzările directe se derulează prin intermediul magazinului online: www.hboutique.ro și al lanțului de magazine naturiste Esenta Plant, localizate în București (patru locații), Timișoara, Bacău și Onești.

Pentru acest an, Prisum estimează o creștere a veniturilor la 9,2 milione euro, cu o rată de profit de 3%. Motorul afacerii sunt și astăzi produsele Himalaya, a căror vânzare reprezintă 75% din cifra de afaceri a companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *