Proaspăta mămică, Andreea Mantea, a ajuns din nou la spital

mantea si bebe
foto: facebook

Andreea Mantea a ajuns din nou la spital, la o săptămână după ce a născut, prin cezariană, un băieţel perfect sănătos, pe David.

Frumoasa brunetă a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro, ieri la prânz, la spitalul la care a născut. Potrivit presei, Andreea a fost externată în weekendul ce a trecut, alături de bebeluşul ei. Vizita la spital pare să fi fost una de rutină, normală pentru orice mămică ce aduce pe lume un copil prin cezariană. Potrivit specialiştilor întrebaţi de WOWbiz.ro, bruneta fie a fost supusă unui consult menit să verifice starea de vindecare a operaţiei, fie chiar i s-au scos firele de la sutură.

mantea 2
foto: wowbiz

Una peste alta, Andreea Mantea arată fabulos, cine o vedea nu credea că în urmă cu nici 7 zile fusese cu burta la gură. Ce-or fi spus medicii, ieri, când au văzut-o, nu ştim, dar sigur nu au felicitat-o. Nu de alta, dar în loc să aibă şi ea un comportament specific de lăuză, cu şlapi în picioare, mers de raţă şi mâini pe burta operată, vedeta tv s-a cocoţat pe tocuri de 10 cm, şi-a luat pe ea o pereche de pantaloni scurţi, lăsându-şi la vedere picioarele de gazelă, şi-a pus o bluziţă lărguţă, o geantă pe umăr şi… pe-aici ţi-e drumul. Pe ideea… „am născut, nu am fost pe moarte! Acum gata, îmi trăiesc viaţa” – părea să spună atitudinea ei…

Nu arată nici suferindă, nici cocoşată de îndatoririle de mămică de nou născut, nimic din toate acestea. Mai degrabă avea o alura de divă sexy, aşa cum a fost întotdeauna.

mantea 1
foto: wowbiz

Singurii care mascau cearcănele produse de oboseală erau ochelarii generoşi de soare pe care Andreea a ales să îi poarte. Chiar dacă, iniţial, la cât de bine arată, te puteai gândi şi că ochelarii ascundeau doar lipsa machiajului, când şi i-a dat jos, adevărul a ieşit la iveală. Pe chipul Andreei se aşternuseră semnele nopţilor nedormite şi a faptului că, de când l-a adus pe lume pe David, viaţa ei s-a schimbat radical şi se dedică micuţului 24 de ore din 24.

Şi ca şi când apariţia ei nu ar fi fost suficient de şocantă, ce credeţi? Mantea a mai şi condus singură, plecând detaşată de la clinică la volanul bolidului ei, pe care îl conducea şmechereşte cu o mână pe volan şi alta pe telefonul mobil! Atenţie, domnilor poliţişti, nu aveţi voie să amendaţi lauze!

 

 

 

 

sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *