Donovan Leitch
foto: people.com

Donovan Jerome Leitch, în vârstă de 47 de ani, este un actor american, cunoscut pentru interpretarea mai multor roluri de succes. A jucat în filme precum ”And God Created Woman”, ”Breakin’ 2: Electric Boogaloo”, ”Glory” (în rolul lui Charles Fessenden Morse), ”Cutting Class, ”The Blob” (Picătura, 1988), ”The In Crowd”, ”Jack the Bear” sau ”I Shot Andy Warhol”. De asemenea este membrul turpei Camp Freddy şi fondatorul grupului Nancy Boy alături de prietenul lui mai vechi, Jason Nesmith.

S-a căsătorit în septembrie 1997 cu modelul scoţian Kirsty Hume de care a divorţat în vara anului 2014. Deşi divorţul s-a pronunţat în 2014, Donovan şi Kirsty erau separaţi de câtiva ani. Cei doi sunt părinţii unei fete, Violet Jean Leitch, acum în vârstă de 11 ani.

La o lună de la pronunţarea divorţului, Donovan Leitch şi-a anunţat logodna cu frumoasa actriţă Libby Mintz. Libby Mintz este cunoscută pentru rolurile din ”Sydney White” (2007) sau ”Fired Up! ” (2009). Mai mult decât atât, la scurt timp după anunţarea logodnei, cei doi au declarat că aşteaptă să devină părinţi în scurt timp.

Donovan Leitch
Foto: eonline.com

De curând, cei doi actori îndrăgiţi au devenit părinţi. Libby Mintz a născut intr-o clinică privată din Los Angeles un băieţel. Micuţul Donovan Evers Leitch este perfect sănătos şi a adus o mare bucurie în sufletul părinţilor. Proaspeţii părinţi au declarat pentru revista People „Suntem pur şi simplu topiţi după băieţelul nostru”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *