pui-biryani

Ingrediente:

  • 1 şi 1/2 cană orez basmati
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă, fin feliată
  • 4 piepţi de pui (aproximativ 600 gr.), tăiaţi în cuburi
  • 540gr. sos Korma
  • 1/4 cană de coacăze sau stafide
  • 1/4 cană migdale, prăjite
  • 1/4 cană de frunze de coriandru tocate (opțional)
  • papadums (fără gluten), pentru a servi

Mod de preparare:

1. Fierbeţí orezul şi scurgeţi bine de apă.

2. Încingeţi uleiul într-o tigaie la foc mediu; adăugaţi ceapa şi gătiţi timp de 2-3 minute.

3. Adăugaţi carnea de pui și fierbeţi timp de aproximativ 3 minute până se rumeneşte pe toate părţile.

4. Turnaţi sosul Korma și coacăzele, amestecaţi bine, reduceţi focul și lăsaţi să fiarbă timp de 15 minute.

5. Amestecaţi cu orez şi obţineţi un pui biryani delicios.

6. Mutaţi compoziţia într-un vas mare de servire şi presăraţi cu migdale şi frunze de coriandru (dacă folosiţi).

7. Serviţi acest minunat pui biryani cu papadums.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *