Pui cu ghimbir și castravete

Pui-cu-ghimbir-și-castravete

Ingrediente:

·         4 piepți de pui

·         1 castravete

·         2 cepe

·         ghimbir

·         oțet balsamic

·         sare

·         piper

·         ulei de masline

·         arpagic

·         pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:

1. Tăiați ceapa în felii. Curățați castravetele, eliminați semințele din interior cu o lingura, apoi tăiați în felii potrivite. Tăiați pieptul de pui în fâșii.

2. Într-o tigaie încălziți o lingură de ulei de măsline și prăjiți fâșiile de pui cu un vârf de cuțit de ghimbir, sare și piper după gust.

3. Încălziți o lingură de ulei de măsline în tigaie și adăugați ceapa și castraveții. Presărați o linguriță de ghimbir, sare, piper, iar la sfârșit adăugați oțetul balsamic pătrunjelul și arpagicul.

4. Serviți o porție de pui cu ghimbir și castravete decorată cu ierburi proaspete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *