Pui cu ghimbir şi coriandu

pui-cu-ghimbir-si-coriandru

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă, feliată
  • 1 căţel de usturoi, zdrobit
  • 2 linguriţe de ghimbir ras
  • 4 file de piept de pui, tăiate în fâșii
  • 1 lingură de sos de pește
  • 1 lingură oțet
  • 1 linguriță zahăr
  • 4 cepe tocate
  • 2 linguri de coriandru proaspăt, tocat

Mod de preparare:

1. Încingeţi uleiul în tigaie, şi adăugaţi ceapa, usturoiul, ghimbirul și puiul. Amestecaţi 2-3 minute, până când puiul îşi schimbă culoarea.

2. Adăugaţi sosul de pește, oțetul, zahărul, şi amestecaţi bine. Treptat adăugaţi și coriandru.

3. Serviţi acest pui cu ghimbir şi coriandu delicios, împreuna cu o porţie de orez fiert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *