Pui-cu--lămâie

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 3 lămâi
  • 1kg. ceapă
  • 1 lingură ulei
  • 1 lingură zahar
  • 1 vârf de cuțit de scorțișoară
  • 1 vârf de cuțit de piper cayenne
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

1. Tăiaţi carnea de pui în 8 bucăţi. Încălziţi cuptorul la 200 °C.

2. Prăjiţi bucăţile de pui. Condimentaţi cu sare, piper după gust şi adăugaţi trei sferturi din sucul de lămâie.

3. În aceeași tigaie căliţi foarte puţin ceapa. Adăugaţi zahărul și condimentele. Amestecaţi cu carnea de pui şi presăraţi restul de suc de lămâie.

4. Daţi la cuptor aproximativ o oră.

5. Serviţi o porţie de pui cu lămâie alături de garnitura preferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *