Pui-cu-miere

Ingrediente:

·         400gr. file de pui

·         1 buchet coriandru proaspăt

·         1 ou

·         1 lingură amidon de porumb

·         3 linguri de miere lichidă

·         1 lingură ulei de măsline

·         2 căței de usturoi

·         1 bucată de ghimbir

·         150gr. legume congelate asortate

·         1 bok choy mare

·         250gr. tăiței

·         sare

·         piper

Mod de preparare:

1. Clătiți bok choy și tocați mare. Tăiați ghimbirul și pieptul de pui în cuburi mari.

2. Dizolvați amidonul în oul ușor bătut cu o furculiță și condimentați cu sare și piper. Turnați peste cuburile de pui. Spălați coriandrul și tocați mare. Tăiați usturoiul și puneți într-un castron. Preparați tăițeii conform indicațiilor de pe pachet. Încălziți ulei într-o tigaie wokși adăugați usturoiul și ghimbirul timp de un minut, amestecând constant. Adăugați carnea de pui și continuați să amestecați.

3. Când puiul este rumenit, turnați mierea. După 5 minute adăugați legumele de gătit și amestecați bine.

4. Când sunt fierte (aproximativ 5 minute) adăugați coriandrul. Puneți tăițeii și puiul prăjit pe platou și turnați mierea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *