sâmbătă,decembrie 4, 2021

pui-Nachos

Ingrediente:

  • tortilla chips-uri de porumb (fără gluten)
  • fasole fiartă în casă – sau cumpărată de la magazin
  • carne de pui, tăiată cuburi
  • roşii proaspete, tăiate cuburi
  • amestec mexican de brânză (Cheddar, Monteray, Asadero, Queso Blanco)

Topping-uri:

  • avocado, cuburi – sau guacamole
  • smântână
  • roşii proaspete
  • sos fierbinte

Mod de preparare:

  1. Preâncălziţi cuptorul la 200 de grade.
  2. Ungeţi tava de copt şi aşezaţi bucăţile de tortilla
  3. Adăugaţi fasole, carne de pui și brânză.
  4. Adăugati un al doilea strat de tortilla, fasole, carne de pui și brânză. Acoperiţi cu roşii proaspete.
  5. Coaceți timp de 10-15 minute sau până când brânza este topită.
  6. Scoateți din cuptor și garnisiţi cu topping-urile dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *