Pui pe pat de mazăre

Ingrediente:
- 1/4 ceașcă de muștar Dijon
- 1 lingură de frunze de tarhon tocate mărunt
- 4 linguri ulei de măsline
- 1/2 linguriță de sare
- 1 cană pesmet
- 2 piepți de pui, porționați
- 3 căni lăstar de mazăre, tocați
- 200 grame mazăre
- 1 lingură suc de lămâie
Mod de preparare:
- Amestecați într-un vas muștarul, tarhonul, 1 lingură ulei de măsline și 1/4 linguriță de sare.
- Turnați pesmetul într-un vas separat, de mică adâncime.
- Treceți bucățile de pui prin sosul de muștar și apoi prin pesmet.
- Într-o tigaie mare puneți 2 linguri cu ulei de măsline. Gătiți bucățile de pui până când se rumenesc pe fiecare parte (3-4 minute pe fiecare parte).
- Încălziți uleiul rămas în tigaie. Gătiți lăstarii de mazăre timp de 1 minut, adăugați mazărea și gătiți timp de 1 minut. Presărați sarea rămasa, stropiți cu suc de lămâie și amestecați bine.
- Serviți bucățile de pui pe patul de salată de mazăre.