pui-pe-pat-de-mazare

Ingrediente:

  • 1/4 ceașcă de muștar Dijon
  • 1 lingură de frunze de tarhon tocate mărunt
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 cană pesmet
  • 2 piepți de pui, porționați
  • 3 căni lăstar de mazăre, tocați
  • 200 grame mazăre
  • 1 lingură suc de lămâie

 

Mod de preparare:

  1. Amestecați într-un vas muștarul, tarhonul, 1 lingură ulei de măsline și 1/4 linguriță de sare.
  2. Turnați pesmetul într-un vas separat, de mică adâncime.
  3. Treceți bucățile de pui prin sosul de muștar și apoi prin pesmet.
  4. Într-o tigaie mare puneți 2 linguri cu ulei de măsline. Gătiți bucățile de pui până când se rumenesc pe fiecare parte (3-4 minute pe fiecare parte).
  5. Încălziți uleiul rămas în tigaie. Gătiți lăstarii de mazăre timp de 1 minut, adăugați mazărea și gătiți timp de 1 minut. Presărați sarea rămasa, stropiți cu suc de lămâie și amestecați bine.
  6. Serviți bucățile de pui pe patul de salată de mazăre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *