Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Ingrediente:

  • 2 pulpe de pui (de ţară)
  • 1-3 cartofi
  • 2 morcovi
  • Un ardei capia roşu
  • O bucată praz
  • O lingură ulei de măsline
  • Un praf de sare
  • Piper
  • Chimion (Cumin)

Mod de preparare:

Pulpele le-am fiert bine în apă, la foc mic şi cu capac, până s-au înmuiat bine.

Între timp a tăiat cartofii cubuleţe, morcovii rondele, prazul l-am tăiat pe lungime în două, după care l-am tocat fideluta, la fel şi ardeiul.

Am scurs pulpele, le-am aşezat într-un vas de yena, peste ele am presărat legumele din abundenţă, am turnat o cană de apă, am stropit cu o lingură ulei de măsline şi am presărat condimentele.

Am dat vasul la cuptor la foc mediu, timp de aproximativ 30 de minute, până a scăzut şi s-a rumenit frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *