Pulpe-de-pui-la-cuptor

Ingrediente:

  • 8 pulpe de pui
  • 1/4 dovleac curăţat şi tăiat în bucăţi mari
  • 6 cartofi curăţaţi şi tăiaţi
  • 4 morcovi curăţaţi şi tăiaţi în 4
  • 2 cepe curăţate şi feliate
  • 1 căţel de usturoi tocat
  • condimente
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

1. Prîncălziţi cuptorul la 180°C.

2. Ungeţi cu ulei o tavă şi puneţi pulpele şi legumele, cu excepţia usturoiului. Stropiţi cu puţin ulei şi presăraţi usturoiul.

3. Presăraţi condimentele şi amestecaţi bine.

4. Acoperiţi tava cu o folie şi daţi la cuptor 40 de minute. Luaţi apoi folia şi mai lăsaţi 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *