Raluca Arvat prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a devenit mămică

raluca-arvat
Foto: sanatate.bzi.ro

În vârstă de 39 de ani, Raluca Arvat este prima femeie din România care a prezentat știri sportive la o televiziune comercială. De la început a rămas fidelă postului care a consacrat-o și timp de 15 ani, în fiecare seară, Raluca ne-a prezentat la PRO TV noutăți din lumea sportului.

Acum Raluca este extrem de fericită deoarece luni dimineaţă, la ora 5.25, a devenit pentru prima oară mămică.

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV a fost luată prin surprindere de venirea pe lume a micuţului.

„Eu ştiam că urmează să nasc undeva în jur de 2 aprilie, dar nu a mai avut răbdare. Chiar glumeam cu nişte prieteni că s-a supărat că a pierdut Realul meciul cu Barca şi a zis «Gata, eu ies!». Ce să zic, toate lucrurile serioase încep lunea, aşa s-a gândit să facă şi el”, a spus Raluca pentru perfecte.ro.

Vedeta a născut prin cezariană, iar băieţelul, pe care îl va chema Tudor Alexandru, a primit nota 10. „A fost cezariană din cauza operaţiei de cataractă pe care am suferit-o acum 2 ani în urma căreia mi s-a implantat un cristalin artificial. Tudor Alexandru – aşa îl cheamă – a primit nota 10, are 3.100 kg şi 49 cm”, a mai adăugat Raluca.

Raluca-Arvat-si-bebe
sursa: facebook

Întrebată dacă ar mai vrea un bebeluş, Raluca a recunoscut că și-ar dori un frățior sau o surioară pentru micuțul Tudor, dar trebuie să mai aştepte o perioadă.

„Nu exclud posibilitatea de a avea al doilea copil, dar ţinând cont că Tudor a venit pe lume prin cezariană, sunt conştientă că va mai trebui să aştept o perioadă până se va reface organismul, ca să pot repeta această experienţă minunată”, a completat Raluca.

Întrebată cum crede că se va schimba viața ei din acest moment încolo, proaspăta mămică a spus „că voi păși într-o nouă etapă a vieții mele, una mult mai specială, cu multe împliniri și bucurii. Știu că nu va fi ușor, dar cred că zâmbetele băiețelului meu vor face uitate nopțile nedormite”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *