Raluca și Walter Zenga o familie cu o viaţă ca în basme

Raluca și Walter Zenga
Foto: libertatea.ro

Frumoasa povestea de iubire dintre Walter şi Raluca a început în anul 2003, pe când Walter antrena FC Naţional iar Raluca era o tânăra jurnalistă. În 2009, la cinci ani de la căsătoria civilă şi după şase ani de relaţie, cei doi s-au cununat religios într-o bisericuţă din Bran, după care şi-au botezat fetiţa, pe Samira Valentina, primul copil al cuplului, născută pe 19 noiembrie 2009. După trei ani de la naşterea Samirei, Raluca şi Walter au devenit pentru a doua oară părinţi, de această dată, Raluca aducând pe lume un băieţel pe care l-au numit Walter Zenga Jr.

Walter Zenga mai are trei copii rezultaţi din primele două căsătorii. Din prima căsătorie, cu Marche Elvira Carfagna, are un băiat, Jacopo, care a îmbrăţişat cariera fotbalistică a tatălui. Din cel de-al doilea mariaj, cu vedeta tv Roberta Termali, are doi băieţi, Nicolò and Andrea.

www.click.ro
Foto: click.ro

Se pare însă că Walter Zenga şi-a găsit adevărata fericire alături de Raluca. Anii au trecut frumos peste acest cuplu împlinit şi iată că, de curând, Raluca şi Walter şi-au reînnoit jurămintele făcute cu 10 ani în urmă. Raluca a pregătit îndeaproape evenimentul care a fost sărbătorit așa cum se cuvine în Dubai, acolo unde familia locuiește de câțiva ani. Desculţi, îmbrăcaţi în alb, având alături cei doi copii dar şi doi martori, buni prieteni de-ai lor, într-un cadru mirific, pe plaja din faţă celebrului Burj al Arab, Walter și Raluca și-au reînnoit jurămintele în față unui pastor care i-a binecuvântat.

Momentul culminant şi plin de emoţie a fost acela când Samira şi Walter JR. le-au adus părinților noile verighete. După ceremonie, Raluca Zenga a mărturisit: „Mirii desculți și adorabilii noștri paji. A fost un eveniment emoționant. Eu și soțul meu ne-am reînnoit jurămintele pe plajă, în prezența copiilor noștri. Au trecut 10 ani de când ne-am căsătorit, iar căsnicia noastră este în fiecare zi mai frumoasă! Nu știu când a trecut timpul. Când mă uit la fructul iubirii noastre, Sami și Walter JR, realizez ce familie frumoasă avem și cât suntem de binecuvântați! Îi mulțumesc soțului meu pentru toată dragostea ce ne-o poartă și pentru tot ceea ce face pentru noi!”.

Raluca si Walter
Foto: click.ro

La sfârşitul acestei luni, frumoasa familie Zenga, va veni în ţară pentru petrecerea vacanţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *