Rapperul american Macklemore a devenit tată pentru prima oară

Macklemore
Foto: peoplesherlock.com

Rapperul american Ben Haggerty în vârstă de 32 de ani, cunoscut sub numele său de scenă Macklemore a început să cânte în anul 2000, iar acum colaborează cu producătorul Ryan Lewis, violonistul Andrew Joslyn şi trompetistul Owuor Arunga. În martie 2014, piesa „Thrift Shop” a duoului Macklemore & Ryan Lewis a fost desemnată cel mai bun cântec rap din ultimii 25 de ani, potrivit unui top întocmit de editorii revistei americane Billboard. Rapperul american a anunţat recent că va lansa cel de-al treilea album de studio, în a doua jumătate a acestui an.

Macklemore şi iubita lui Tricia Davis sunt împreună de opt ani, iar din ianuarie 2013 cei doi sunt logodiţi. Cântăreţul şi Tricia s-au cunoscut în perioada în care ea era asistentă.

Rapperul şi logodnica sa au petrecut Revelionul în Las Vegas unde acesta a cântat în noaptea dintre ani. O sursă apropiată cuplului a declarat că Tricia Davis nu a consumat alcool, la fel ca toţi ceilalţi petrecăreţi iar Macklemore, deşi preocupat să-şi onoreze contractul, nu şi-a scăpat iubita din ochi întreaga noapte. Imediat au început speculaţiile cu privire la o posibilă sarcină, însă cei doi nu au declarat absolut nimic. Mai mult decât atât Tricia, evident însărcinată la acel moment, şi-a dus sarcina la bun sfârşit şi a născut fără ca acest lucru să fie făcut public.

Au trecut două luni de la fericitul eveniment până când, de curând, secretul a fost dezvăluit. Prin urmare, Macklemore şi iubita Tricia Davis sunt părinţi cu acte în regulă de două luni, Tricia aducând pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, primul copil al frumosului cuplu.

Macklemore si fata
Foto: bbc.co.uk

Pentru cântăreţ, bucuria a fost foarte mare şi a dorit să o exprime în felul în care se pricepe cel mai bine, compunând o piesă special pentru fiica sa. De asemenea cântăreţul a postat şi un mesaj emoţionant pe un site de socializare „Fiica noastră Sloane Ava Simone Haggerty a venit pe lume în urmă cu două luni, pe 29 mai. Nimic cu se compară cu bucuria venirii ei pe lume.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *