Răsfăţul copiilor de milionari
Foto: businessinsider.com

Unii copii au avut marele noroc de a se naşte într-o familie bogată şi nu au dus lipsă de absolut nimic. Părinţii au bani cu lopata şi le-au îndeplinit toate dorinţele. Oare au ştiut ei să preţuiască acest lucru?

Petra Stunt şi Tamara Ecclestone – Cu un tătic precum Bernie Ecclestone, preşedinte şi director executiv în Formula 1, cele două surori nu au avut dureri de cap în privinţa banilor. Din contră, încă de la o vârstă fragedă, cele două au avut acces la averea de 4,8 milioane de dolari a tatălui lor. Cu toate că au de toate, fetele au încercat să îşi construiască propria viaţă, aşa încât Tamara a fost prezentatoare de televiziune şi chiar a avut propriul reality-show, în timp ce Petra s-a dedicat designului.

Petra Stunt si Tamara Ecclestone
Foto: celebitchy.com

Peter şi Harry Brant – Copiii mogulului comunicaţiilor Peter M. Brant caută tot timpul să fie în centrul atenţiei în New York, acolo unde sunt nelipsiţi de la evenimentele elitiste. Sunt extravaganţi, exemplu elocvent fiind şi apariţia lui Peter, fiul cel mare, la gala Metropolitan Museum of Art însoţit de un pui de panteră care purta o lesă cu diamante.

Peter si Harry Brant
Foto: pagesix.com

Justin Dior Combs – La 21 de ani, fiul celebrului cântăreţ hip-hop Puff Daddy a învăţat cum să se comporte în faţa flash-urilor camerelor foto. La aniversarea de 16 ani, tatăl său i-a făcut cadou un automobil Maybach cu ultradotări, în valoare de 360.000 de dolari.

Justin Dior Combs
Foto: zimbio.com

Ekaterina Rybolovleva – La 26 de ani, fiica lui Dmitry Rybolovlev, proprietarul clubului de fotbal Monaco, este o femeie de afaceri prosperă care este pasionată de echitaţie. Frumuseţea ei angelică nu trece neobservată la evenimentele mondene unde apare. Este răsfăţată de tăticul ei care nu s-a zgârcit atunci când a fost vorba să-i achiziţioneze fetei un apartament. Şi ce apartament! Tăticul a scos din buzunar nu mai puţin de 88 de milioane de dolari, cumpărând unul dintre cele mai scumpe apartamente din New York.

Ekaterina Rybolovleva
Foto: starmap.com

Suri Cruise – Fiica actorilor Katie Holmes şi Tom Cruise este cunoscută drept unul dintre cei mai răsfăţaţi copii de vedetă. După ce părinţii ei au divorţat, Holmes a decis să locuiască împreună cu fiica sa într-o casă din Calabasas, pentru care a plătit 3,3 milioane de dolari. Micuţa are o garderobă de invidiat, cu haine de fiţe şi este super alintată de părinţii ei.

Suri Cruise
Foto: mirror.co.uk

Valentina Paloma Pinault – Precum celebra ei mămică, actriţa Salma Hayek, micuţa vorbeşte engleza, franceza şi spaniola, adoră să călătorească şi este foarte energică. Este moştenitoarea averii tatălui ei, magnatul francez Francois-Henri Pinault, care o adoră şi îi satisface toate dorinţele.

Valentina Paloma Pinault
Foto: mx.hola.com

Emme Anthony – La 10 ani, fiica lui Jennifer Lopez şi a lui Marc Anthony este o mică răsfăţată. Poartă numai haine de firmă, de la mari case de modă, şi genţi de 500 de dolari.

Emme Anthony
Foto: suggestkeyword.com

Anastasia Potanina – Este fiica magnatului Vladimir Potanin, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din domeniul mineritului. În anul 2004, ea a câştigat campionatul de jet ski al Rusiei. Deşi este plină de bani, preferă să nu epateze, fiind o prezenţă cât se poate de discretă.

Anastasia Potaninaj
Foto: au.pfinance.yahoo.com

Paris şi Nicky Hilton – Moştenitoare ale unuia dintre cele mai cunoscute imperii hoteliere din lume, surorile Hilton sunt cunoscute în toată lumea pentru viaţa de lux pe care o duc. Averea lor este de peste 300 de milioane de dolari.

Paris si Nicky Hilton
Foto: pagesix.com

Haji Abdul Azim – Este copilul cel mic al sultanului Hassanal Bolkian al Bruneiului. La 33 de ani îşi trăieşte viaţa din plin. Este faimos pentru milioanele de dolari cheltuite pentru organizarea de petreceri grandioase.

Haji Abdul Azim
Foto: buzzfeed.com

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *