Ravioli cu ciuperci în sos de roşii şi pesto

Ingrediente:

  • 200g ravioli cu ciuperci
  • o ceaşcă bullion
  • 2 linguriţă sos pesto simplu
  • O lingură ulei de măsline
  • Un praf de sare
  • Un praf de piper
  • Opţional un câteva picături sos tabassco

Mod de preparare:

Ravioli se pun la fiert în apă clocotită, timp de 10-15 minute, până se pătrund uşor (al dente). Se scurg bine de apă şi se răstoarnă într-o tigaie cu fundul gros, nelipicioasă. Se pune şi bulionul împreună cu condimentele, iar dacă acesta este prea gros se mai lungeşte cu câteva linguri de apă. Se lasă să fiarbă la foc mic cu capac, timp de 15 minute, până scade sosul. Se adaugă şi uleiul, se mai lasă câteva minute, iar apoi se opreşte focul.

Se serveşte cald, simplu sau cu putin caşcaval vegetal *sau de care preferati voi) pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *