Recăpătarea siluetei după naștere

0

recapatare-silueta-dupa-nastere

Bebeluşul a ajuns pe lume şi te-a făcut cea mai fericită femeie de pe Pământ. Perioada de după naştere este, însă, una foarte sensibilă pentru orice mamă deoarece bucuria de a avea un copil este amestecată cu grijile legate de siluetă. Întrebarea pe care şi-o pun toate femeile după ce au născut este legată de modul cel mai facil de a da jos kilogramele acumulate pe timpul sarcinii şi de a recăpăta silueta dorită, lucru cu atât mai dificil cu cât cel mic ocupă acum tot timpul disponibil. Din cauza lipsei de timp, exerciţiile fizice şi dietele alimentare par imposibil de realizat. Singura soluţie care mai rămâne sunt tratamentele estetice, însă sunt ele sigure pe durata alăptării?

Iată câteva tratamente estetice care pot fi realizate după naştere:

Liposucţia

Liposucţia este o procedură care permite modelarea anumitor zone ale corpului, precum talia sau coapsele, care sunt cele mai afectate de sarcină, însă poate fi aplicată şi pe picioare şi braţe, cu rezultate mulţumitoare. O astfel de procedură poate reduce până la 6 cm din volumul corporal într-o singură şedinţă, rezultatele fiind vizibile imediat. Procedura este una minim invazivă, nedureroasă, care nu necesită o perioadă lungă de recuperare şi ale cărei rezultate sunt de durată.

Undele infraroşii

Sistemul de unde infraroşii este o procedură prin care se aplică pe muşchi nişte electrozi care emit un semnal electric cu o anumită frecvenţă, cu scopul de a-i tonifia, a le reda forţa şi flexibilitatea, modelând în acelaşi timp corpul. După sarcină, zona în care se vor lipi aceşti electrozi este cea abdominală, astfel combătându-se lăsarea muşchilor din această zonă. În plus, cu ajutorul undelor infraroşii, se vor elimina toxinele din corp şi ţesuturile adipoase şi se va îmbunătăţi circulaţia sangvină.

Radiofrecvenţa

Prin aplicarea undelor de înaltă frecvenţă se stimulează producerea de colagen şi elastină, care au ca efect întinerirea şi netezirea pielii. Tratamentul este unul non-invaziv şi are rezultate imediate. Este de preferat să fie folosit după o perioadă în care aţi pierdut multe kilograme sau după o procedură care a avut ca rezultat reducerea circumferinţei taliei.

 

Chiar dacă aceste metode sunt unele extrem de atrăgătoare pentru proaspetele mămici, este important să vă adresați medicului înaintea luării oricărei decizii deoarece fiecare dintre aceste proceduri implică riscuri care trebuie analizate împreună cu un specialist.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *