Remedii pentru anxietate

De multe ori te simti obosit si nu stii ce sa faci, sa ai energia necesara poate activitati cu cel mic. Dar ce faci, cand cel mic resimte si el problemele tale, le regasesti in atitudinea lui?

Sedepril sirop 1

Studiile arata ca serviciul si stresul cotidian afecteaza atat persoanele adulte, cat si majoritatea copiilor ai caror parinti au joburi stresante. Persoanele care lucreaza sau  traiesc intr-un mediu stresant au diferite afectiuni: stres, anxietate, lipsa de concentrare, agitatie.

Am descoperit recent un supliment alimentar recomandat pentru starile de anxietate, stres si agitatie. Acest produs se gaseste sub doua forme de prezentare: Sedepril capsule si Sedepril sirop.

Sedepril capsule protejeaza organismul fata de stres și de efectele distructive ale acestuia. Produsul este recomandat adultilor si copiilor cu varsta de peste 12 ani.

Ce beneficii are Sedepril capsule?

–          Amelioreaza starile depresive;

–          Induce o stare de calm si relaxare;

–          Reduce starile de neliniste;

–          Imbunatateste randamentul in starile de oboseala.

Sedepril sirop este recomandat in cazul stresului la copii: probleme scolare – note mici, certuri intre colegi, program incarcat, precum si probleme familiale – certuri intre parinti, divort, rivalitate intre frati. Acest sirop este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.

Ce beneficii are Sedepril sirop?

–          Amelioreaza starile de agitatie și tensiune nervoasa;

–          Induce o stare de calm si relaxare;

–          Amelioreaza tulburarile  de somn (insomnii, somn agitat, coșmaruri).

Produsul se gaseste in farmacii si se administreaza ca un supliment alimentar.

Mai multe informatii gasiti pe www.sedepril.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *