Renée Zellweger şi Doyle Bramhall, o nuntă anti-Hollywood

renee zellweger si doyle bramhall
Foto: urbology.ro

Renée Zellweger a cunoscut faima internaţională în 1996 după ce a apărut alături de Tom Cruise în Jerry Maguire. Deşi nu a câştigat nimic în acel an la premiile Oscar, are în palmares alte câteva premii, printre care şi premiul Best Breakthrough Performer acordat de National Board of Review.

Renée Zellweger, actriţă distinsă cu premiul Oscar şi de trei ori nominalizată la acest premiu, a surprins plăcut criticii de film cu rolurile din Cold Mountain, Chicago şi Bridget Jones Diary. În 2004 a câştigat premiul Academiei Americane de Film pentru rolul lui Ruby Thewes din filmul lui Anthony Minghella – Cold Mountain. Tot pentru rolul din Cold Mountain, primeşte Globul de Aur şi Oscar-ul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Actriţa a trăit o poveste de dragoste mai mediatizată cu Jim Carrey, cu care a fost logodită timp de un an de zile. În 2003 , Zellweger a avut o relație romantică scurtă, dar extrem de mediatizată, cu muzicianul Jack White, pe care l-a întâlnit în timp ce filma Cold Mountain.

De curând, Renée Zellweger a anunţat că planifică pentru această vară nunta cu prietenul ei, Doyle Bramhall. Deşi au început o relaţie cu doi ani în urmă, cei doi se cunosc din anii 1990 pe vremea când erau studenți la Universitatea din Texas.

Actriţa din Jurnalul lui Bridget Joneseste împreună cu chitaristul Doyle Bramhall de mai bine de doi ani şi consideră că este momentul să-şi oficializeze relaţia. O cunoştinţă apropiată cuplului mărturisea că Renée şi Doyle sunt îndrăgostiţi nebuneşte şi vor să-şi petreacă restul vieţii împreună. Renée şi-a anunţat prietenii apropiaţi să nu-şi facă planuri pentru luna august.

Renée – care a mai fost căsătorită timp de patru luni cu cântăreţul Kenny Chesney – se pregăteşte pentru o nuntă pe plajă, cu foarte puţini invitaţi. Întrebată fiind cum va fi nunta, actriţa a spus că întregul eveniment va fi foarte anti-Hollywood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *