Rihanna și Chris Brown dragoste cu năbădăi

foto huffpost.com

foto: huffingtonpost.com

Rihanna, acum în vârstă de 27, și Chris Brown, acum în vârstă de 26 au o carieră de invidiat. Chris Brown este autorul pieselor de succes „Kiss Kiss” şi „Run It”. Cel mai recent album al său se intitulează „Fortune”, lansat în iunie 2012 care a intrat rapid pe primul loc în topurile din S.U.A.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. În ultimii patru ani, cântăreaţa a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: „Rated R” (2009), „Loud” (2010), „Talk That Talk” (2011) şi „Unapologetic” (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Dacă pe plan profesional totul pare să le mergă șnur, nu același lucru se poate spune despre viața lor privată. S-au despărțit în 2009, după ce artistul a agresat-o fizic. Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

S-au separat pentru o scurtă perioadă, în care fiecare s-a aruncat în brațele altcuiva. Rihanna s-a cuplat cu muzicianul Drake iar Chris, cu modelul Karrueche Tran . Cele două relații au fost pasagere, Rihanna și Chris neputând sta mult timp separați.

Cei doi s-au împăcat pentru o perioadă de timp, până în momentul în care cântărețul a anunțat oficial că s-au despărțit.

Se pare că Rihanna nu este împăcată cu acest gând și pusă pe scadal, a început o serie de postări cu dedicație, pe un cont de socializare.

Furioasă pe reproșurile cântărețului, care i-a transmis că este încă un copil, cântăreața a publicat o fotografie în care se bucura de un pahar cu băutură, și a postat un mesaj adresat direct lui Chris: „Mă atrage un rege, dar nu mai ești tu regele meu”.

Într-o seară în care a ieșit cu prietenele în oraș, a postat un alt mesaj acuzator față de fostul ei iubit: „Am renunțat la toate prietenele mele pentru tine și între noi tot n-a funcționat nimic. Îmi datorezi niște prietene”, a scris ea, făcându-i pe fani să creadă că Rihanna regretă că a renunțat la tot pentru el.

În cele din urma Chris Brown, sătul de atacurile lansate de Rihanna, a reacționat la rândul lui și i-a transmis un mesaj cu subînțeles: „Nu e propriu-zis a mea dacă e a tuturor celorlalți”, făcând cel mai probabil aluzie la fotografiile în care artista se distra alături de un alt bărbat într-un club.

Cântăreața nu a vrut ca fostul ei iubit să aibă ultimul cuvânt, așa că a mai postat un ultim mesaj în care îl acuză pe Chris că nu a fost sincer cu ea: „Să mă mulțumesc cu mai puțin decât merit nu este o opțiune. Vreau 100% loialitate, sinceritate și respect. Iubirea nu e pentru copii”.

Rihanna a fost prezentă zilele trecute în emisiunea „Good Morning America” pentru a promova filmul de animație ” Home though”. Întrebată fiind la un moment dat care este personajul de desene animat preferat, Rihanna a răspuns că a crescut cu filmul „Frumoasa şi bestia”. „Sunt îndrăgostită de bestie. De departe recordul meu în materie de întâlniri”. Evident că după acest răspuns, prezentatorii s-au grăbit să o întrebe dacă dorește să vorbească despre Chris, dar cântăreața a trecut într-un mod diplomat peste această încercare a jurnaliștilor de a smulge vreo noutate.

Se pare că povestea cu năbădăi continuă…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *