sâmbătă,decembrie 9, 2023
Robert Turcescu
foto: wowbiz

Anul trecut în luna octombrie, Robert Turcescu şi Oana Nuţu au spus “DA” în faţa ofiţerului Stării Civile, la Primăria Sectorului 1. A urmat cununia religioasă care a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe, din Capitală şi o petrecere restânsă, alături de familie şi prieteni.

Jurnalistul a surprins pe toată lumea cu noua sa relaţie, pentru că toţi se aşteptau ca acesta să se căsătorească cu cântăreaţa Oana Sârbu. Până să o cunoască pe actuala lui soţie, Robert a avut o relaţie de 10 ani cu cântăreaţa, cei doi adoptând şi un băieţel.

Robert Turcescu este o persoană extrem de discretă atunci când vine vorba despre viaţa personală. Din acest motiv soţia lui a surprins pe toată lumea în această primăvară când a fost văzută cu burtica acoperită de haine largi, semn că încă nu voia ca toată lumea să-i afle secretul. Oana Nuţu s-a fotografiat la malul mării, într-o rochiţă vaporoasă de culoare albă, care îi scotea în evidenţă burtica de gravidă. Creatoarea de modă le-a mărturisit apropiaţilor că sarcina nu i-a creat probleme deosebite.

sotia lui turcescu
Foto: facebook

Dacă Oana Nuţu a trăit în premieră experienţa unui copil, jurnalistul este deja tatăl unei fete de 15 ani, Ioana, pe care o are din căsătoria cu Corina Ilie. Şi iată cum la 40 de ani, Robert Turcescu a devenit pentru a doua oară tătic, tot de fetiţă. Soţia lui a născut prin cezariană o fetiţă perfect sănătoasă. Jurnalistul a trăit emoţii mari cât timp soţia s-a aflat pe masa de operaţie, însă emoţiile au fost şi mai puternice când acesta şi-a văzut bebeluşul. Oana Nuţu a adus pe lume o fetiţă care va purta numele Vera Ilinca.

fetita-lui-robert-turcescu
Foto: facebook

În culmea fericirii, jurnalistul Robert Turcescu a postat pe internet prima imagine cu fetita lui. Acesta şi-a anunţat prietenii virtuali că este tată şi le-a făcut cunoştinţă acestora cu fetiţa lui. „Vera Ilinca Turcescu. Hello, world!”. Oana a dat şi ea share fotografiei pe contul ei. „Ce avem noi aici? O păpădie”, a scris în dreptul imaginii.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *