Ingrediente:

  • 4 rosii mari
  • 250 gr mozzarela
  • 2 linguri ulei de masline
  • 8 frunze de busuioc
  • sare
  • piper

rosii cu mozarella

Se spala rosiile bine sub jet de apă. Cu un cuțit ascuțit, se taie rosiile in felii. Mozzarella, scursă bine se taie si ea în felii. Frunze de busuioc se clătesc sub jet de apă, se usucă și se toaca marunt.

  • Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Intr-o tava unsa cu ulei de masline se pun alternativ, suprapuse felii de rosii si branza mozzarella (vezi foto). Se presara cu busuioc tocat și se mai toarna cateva picaturi de ulei de măsline. Se condimentează după gust cu sare și piper. Se coace în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 minute.

    Sa aveti pofta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *