Roşii umplute de vară

Pe o astfel de vreme caniculară, cine mai are dispoziţia necesară să dea drumul la aragaz?
Iată o reţeta excelenţă de sezon şi extrem de simplă, de roşii umplute, care servite reci de la frigider, sunt un adevărat deliciu!
Ingrediente:
- 1 kg de roşii
- 2 conserve de ton în suc propriu
- O cutie de porumb
- O lingură zeamă de lămâie
- O lingură ulei de măsline
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Alegi roşii potrivite, nu foarte zemoase însă, şi le tăiaţi pe din două. Apoi le scobiţi la mijloc.
Într-un bol amestecaţi tonul, uleiul, zeama de lămâie, porumbul şi condimentaţi după gust.
Luaţi din compoziţia rezultată câte o lingură şi umpleţi roşiile. Apoi daţi la frigider şi lăsaţi minim 30 de minute.
Să aveţi poftă!