Pe o astfel de vreme caniculară, cine mai are dispoziţia necesară să dea drumul la aragaz?

Iată o reţeta excelenţă de sezon şi extrem de simplă, de roşii umplute, care servite reci de la frigider, sunt un adevărat deliciu!

Roşii umplute de vară

Ingrediente:

  • 1 kg de roşii
  • 2 conserve de ton în suc propriu
  • O cutie de porumb
  • O lingură zeamă de lămâie
  • O lingură ulei de măsline
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare:

Alegi roşii potrivite, nu foarte zemoase însă, şi le tăiaţi pe din două. Apoi le scobiţi la mijloc.

Într-un bol amestecaţi tonul, uleiul, zeama de lămâie, porumbul şi condimentaţi după gust.

Luaţi din compoziţia rezultată câte o lingură şi umpleţi roşiile. Apoi daţi la frigider şi lăsaţi minim 30 de minute.

Să aveţi poftă!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *