Ruladă cu ciocolată

Ingrediente:
Pentru blat:
- 3 ouă mari
- 60gr. zahăr
- 40gr. făină cernută
- 40gr. amidon de porumb
- 10gr. unt moale
Pentru cremă :
- 3 ouă
- 120gr. zahăr
- 250gr. unt
- 3-4 linguri cacao
Mod de preparare:
1. Pentru blat: încălziţi cuptorul la 220 °C. Amestecaţi bine gălbenuşurile cu zahăr după care turnaţi făina şi amidonul. Bateţi albuşurile spumă după care turnaţi treptat peste amestecul de gălbenuş.
2. Turnaţi aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie pentru copt şi daţi la cuptor 15-20 minute.
3. Pentru cremă: puneţi zahărul cu 3 ouă întregi într-o cratiţă. Lăsaţi pe foc timp de 15 minute sau până când devine o spumă cremoasă. După ce se răceşte, adăugaţi untul moale şi cacaoa.
4. Turnaţi jumătate din cremă peste blat, rulaţi şi acoperiţi cu restul de cremă. Gustoasa ruladă cu ciocolată trebuie sa stea în frigider aproximativ 2 ore înainte de servire.