Ruladă din muşchi de porc cu pastă de caju

- 500g muşchi de porc
- 150g piept de curcan
- o legătură de pătrunjel
- 200g caju crud
- 100g ciuperci
- 1 ardei roşu
- 4-5 grăunţi de usturoi
- condimente: sare, piper, boia de ardei roşu
- ulei de măsline
- miere
Mod de preparare:
Muşchiul se spală bine şi se şterge cu şervete de hârtie, după care se taie într-o bucată subţire cât un deget, ce se bate puţin cu ciocanul. Se condimentează după gust. Se întinde bine pe o foaie de plastic.
Bucăţile din piept de pui se bat şi ele obţinând felii subţiri ce se aşează aleatoriu pe bucata de carne.
Caju-ul, usturoiul, pătrunjelul, ciupercile şi 2-3 linguri de ulei de măsline, sare şi piper, se pun în blender şi se mărunţesc bine, obţinând o pastă. Se adaugă ardeiul tocat foarte fin şi se amestecă bine.
Pasta obţinută se indinde uniform peste bucăţelele de pui, iar apoi ajutaţi de folia stretch rulaţi uşor şi cu grijă să nu iasă ingredientele. Legaţi ruladă cu sfoară sau fixaţi capetele cu scobitori.
Apoi ungeţi-o cu puţină miere şi stropiţi cu ulei de măsline.
Ca să nu se usuce şi să fie mai fragedă, puteţi adaugă în tava de copt şi puţină apă.
Puneţi ruladă într-o tavă unsă şi daţi-o la cuptor pentru aproximativ o oră, la foc potrivit, până se rumeneşte frumos.
Să aveţi poftă!