Foto: fanatik.ro

Foto: fanatik.ro
Foto: fanatik.ro

Adrian Mutu, în vârstă de 36 de ani, are la activ, până în prezent, două căsătorii. De prima soție, Alexandra Dinu, a divorțat după doi ani. Cei doi au un băiat Mario, în vârstă de 11 ani.

mutu-si-alexandra
Foto: stirile.rol.ro

Doi ani mai târziu, „Briliantul” s-a căsătorit pentru a doua oară cu Consuelo Matos Gomez. Mutu si Consuelo, fiica unui om de afaceri din Republica Dominicană, au avut o casnicie de aproape 9 ani. Nunta lor din Italia ar fi costat 300.000 de euro și la vremea respectivă, Mutu părea mai îndrăgostit ca niciodată.

adrian-mutu-consuelo
Foto: agentiadepresamondena.com

Din mariajul cu Consuelo, fotbalistul are două fetițe: Adriana, în vârstă de 7 ani și Maya, în vârstă de 5 ani.

mutu-si-copii facebook
Foto: facebook

Divorțul de Consuelo a fost extrem de discret, motiv pentru care Mutu a fost luat în colimatorul presei în repetate rânduri și criticat pentru ieșirile cu diverse femei. Deși existau zvonuri, fotbalistul a asigurat de fiecare dată că nu există nici cea mai mică problemă în mariajul lui. Toate acestea până când, în viața lui, a apărut fotomodelul Sandra Bachici.

Sandra Bachici este o tânără de 20 de ani din Timisoara, cochetează cu modelingul și este o fostă „Miss Romania”.

sandra
foto: libertatea

Deși sunt împreună doar de câteva săptămâni, relația lor evoluează uimitor de rapid. „Briliantul” a prezentat-o părinților, iar Sandra s-a grăbit să-și părăsească locul natal și să se mute împreună cu iubitul, în capitală.

Însă relația celor doi nu este văzută cu ochi buni de toată lumea. Unii îl critică pe Mutu pentru faptul că a pozat în familist convins, deși era divorțat de ceva timp, iar alții o critică pe Sandra pentru faptul că a rupt logodna cu un alt fotbalist al naționalei României, Laszlo Sepsi. Mai mult decât atât, cei doi sunt acuzați că ar fi început relaţia cu mult înainte să devină oficială. Adrian și Sandra se pare însă că au planuri mari de viitor. Mai mult decât atât, în lumea mondenă circulă informația potrivit căreia cei doi s-au căsătorit. Această informație are la bază o invitație la nunta unor prieteni ai cuplului în care cei doi sunt trecuţi ca naşi. Nunta are loc peste două luni, pe 2 mai. Se știe foarte bine că un cuplu poate năși doar dacă este căsătorit. Biserica Ortodoxă impune celor care vor să devină naşi de cununie să fie, la rândul lor, cununaţi. Se pare totuși că există o portiță în astfel de situații și anume, în cazul de față, Adrian și Sandra fie să se fi logodit, fie să fi cerut o dispensă de la Patriarhie care să le permită să nășească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *