Să fie fetiță?, se întreabă cântăreaţa britanică Sophie Ellis-Bextor, deja mamă a trei băieți

Sophie Ellis-Bextor
Foto: parentdish.co.uk

La 36 de ani, Sophie Ellis – Bextor Michelle se pregătește să devină pentru a patra oară mămică. Cântăreață engleză, compozitoare, model și ocazional DJ, Sophie Ellis s-a remarcat la sfârșitul anilor 1990, ca solist al trupei de rock indie Theaudience. După destrămarea grupului, Ellis Bextor a urmat o carieră solo, cunoscând succesul internațională la începutul anilor 2000, odată cu lansarea pe piaţă a single-ului „If This Ain’t Love”, cântat împreună cu DJ Spiller. Muzica ei este o combinație de pop mainstream, disco și influențe electronice ale anilor 1980.

 

În anul 2005, Ellis Bextor s-a căsătorit cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling, la Palazzo Terranova în Italia. Cei doi s-au cunoscut în 2003, la o săptămână după ce cântăreaţa se despărţise de partenerul ei din ultimii şase ani, Andy Boyd. La momentul fericitului eveniment, Ellis și Richard erau deja părinții unui băiețel pe nume Sonny, născut în aprilie 2004. Primul lor copilaș s-a născut prematur, cu opt săptămâni înaintea termenului, printr-o cezariană de urgență, după ce a dezvoltat preeclampsie.

Cu cel de-al doilea născut, tot un băiețel, pe nume Kit Jones, cântăreață a avut mari emoții, după o primă sarcină dificilă. Și de această dată, Ellis Bextor, a avut o naștere complicată. Kit Jones s-a născut prematur la data de 7 februarie 2009 și a cântărit doar 1.2 kg. Se pare că abia a treia sarcină a cântăreței a decurs normal. Pe 25 aprilie 2012 familia se mărește cu un nou membru, tot un băiețel și de această dată, pe care l-au numit Ray Holiday Jones.

Ellis Bextor cu familia
Foto: irem-just-a-dream.blogspot.com

Artista britanică a publicat recent pe contul ei de Twitter un mesaj prin care a confirmat faptul că este din nou însărcinată. Ellis Bextor își dorește o sarcină ușoară și o naștere fără probleme. De asemenea, cântăreața se gândește că după trei băieți, ar fi cazul să vină și o fetiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *