Salată Boeuf

Ingrediente

 

Mod de preparare:

Cartofii şi morcovii, se spală bine şi se curăţă, după care se pun într-o oală la fiert.

Se încearcă morcovii cu o furculiţă şi dacă pătrunde uşor, înseamnă că sunt gata. Se scot din apă şi se lasă să se răcească. Cartofii şi morcovii fierţi se toacă cubuleţe.

Murăturile se taie cubuleţe mici şi se storc bine de zeamă înainte de a fi adăugate peste celelalte ingrediente.

Se adaugă mazărea şi se amestecă astfel toate legumele.

Maioneza se pregăteşte şi ea după reţeta noastră: găsiti aici

Se pune maioneza peste legumele tocate şi se încorporează bine.

Salată Boeuf de post

Se ornează cu maioneză sau i se dă forma personajului preferat al celui mic.

Să aveţi poftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *