salata-legume-rase

Ingrediente:

  • 2 morcovi cruzi, curățați și rași
  • 1 sfeclă de zahăr, curățată și rasă
  • 1/2 bucată de varză violet sau albă, rasă (sau 1/4 buc. de fiecare)
  • 2 linguri oțet de orez
  • 2 lingurițe suc de lămâie
  • 1 linguriță de zahăr

Mod de preparare:

  1. Amestecați morcovii, sfecla și varza într-un castron mare și amestecați pentru a se combina.
  2. Bateți oțetul, sucul de lămâie și zahărul într-un castron, turnați peste legume și amestecați.
  3. Puteți adăuga: coriandru tocat, mentă tocată, busuioc tocat, arahide tocate, semințe de floarea soarelui, semințe de susan, creveți fierti, pui sau tofu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *