Ingrediente:

  • ulei de măsline
  •  vinete
  •  Ceapă
  •  1 lingura capere
  •  roșii
  •  patrunjel
  •  1 lingura oțet
  •  sare
  • piper

salata cu vinete

Vinetele se curata si se taie în bucăți mai mici. Se pune putin ulei intr-o tigaie la incins. Ceapa se curata și se taie fin și împreună cu vinetele se toarnă în tigaie.Se tin timp de 10 minute pentru a obține o culoare aurie și sa inmoaie vinetele.  Cand sunt gata, se toarnă ingredientele într-un recipient mai mare. Adăugați capere tocate. Se spala rosiile bine și se taie în bucăți mici. Patrunjelul se toaca si el marunt.

Toate ingredientele se pun intr-un castron mare de salata, se adaugă ulei și oțet după gust, sare și piper.

Se amestecă ingredientele, salata se servește calda.

Este absolut magnifica pentru aceasta vreme calduroasa. Sa aveti pofta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *