Salată de penne integrale cu ton

Ingrediente:

  • 250 g penne integrale
  • o conservă de ton în suc propriu
  • ½ cutie porumb
  • 2 linguri măsline verzi umplute
  • O linguriţă capere
  • ½ linguriţă piper
  • Un praf de sare (opţional)
  • O linguriţă oregano
  • O lingură ulei de măsline extravirgin

Mod de preparare:

Paştele se fierb în apă cu puţină sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Se scurg bine de apă, apoi se lasă să se răcească puţin.

Se adaugă peste ele tonul scurs bine şi mărunţit, porumbul scurs bine şi caperele. Maslienle se taie feliuţe subţiri şi se pun şi ele peste restul de ingrediente.

Se presară condimentele şi uleiul, apoi se amestecă totul bine.

Să aveţi poftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *