Salată de primăvară cu brânză de capră şi avocado

Este sezonul salatelor, aşa că cina perfectă nu poate fi formată decât dintr-o salată bogată în ingrediente şi gusturi.
Ingrediente:
– O salată verde
– 4-5 roşii
– Un castravete
– 3-4 fire de ceapă verde
– Un fruct de avocado
– 150-200g brânză de capră
– ½ legătură de mărar
– ½ legătură de pătrunjel
– 2 linguri seminţe de susan
– 2 linguri seminţe de floarea soarelui
– 2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Salată, ceapă, se spală bine şi se taie mărunt. Avocado se curaţă de coajă şi se taie în cubuleţe, la fel şi castravetele şi roşiile. Verdeaţa se toacă mărunt şi se adaugă şi ea peste restul de ingrediente, apoi seminţele şi uleiul şi se amestecă cu grijă. Brânza se pune şi ea peste restul de ingrediente şi se serveşte ca atare, simplă sau alături de o felie de pâine neagră prăjită.
Poftă bună!