salata-spanac-cu-pui.

Ingrediente:

  • 600 gr. de spanac
  • 1 cană piept de pui la grătar, tăiat cuburi
  • 1 ceașcă de fructe de pădure mixte (zmeură, afine, mure, căpșuni)
  • 1/2 cană roșii uscate, tocate
  • 1/2 ceașcă ciuperci feliate
  • 1/4 ceașcă nuci prăjite tocate
  • 2 linguri de oțet balsamic
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 linguriță de sare

Mod de preparare:

  1. Într-un castron mare de salata, puneți spanacul, puiul, fructele de padure, roșiile, ciupercile, nucile și amestecați bine.
  2. Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul, sarea și turnați peste salată.
  3. Puteți servi cu brânză feta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *