Ingrediente:

  • 5-6 roşii
  • 3-4 castraveţi cornişon
  • 2 ardei
  • 1 legătură pătrunjel
  • o legătură mărar
  • 200g brânză de capră
  • 150 g piept de curcan
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 3 linguri seminţe de floarea-soarelui
  • un praf de sare

20130707_155446

Mod de preparare:
Pieptul de curcan se bate uşor şi se pregăteşte pe o tigaie grill.
Roşiile, castraveţii şi ardeii se taie cubuleţe şi se pun într-un castron. Peste acestea se pune mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt şi seminţele de floarea-soarelui. Se adaugă uleiu şi sarea şi se amestecă bine.
Deasupra se aşează carnea şi brânză tăiate cubuleţe.
Poftă bună!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *