Salată mediteraneană

Îmi era poftă de o salată consistentă, dar răcoritoare în acelaşi timp. Adică de un prânz ideal pentru o zi de vară. Iată aşadar ce salată grozavă am pregătit!
Ingrediente:
- 3 roşii zemoase
- ½ piept de pui
- 100g telemea de capră
- 1 castravete
- 1 ardei verde
- 1 ceapă
- ½ ardei roşu
- O lingură măsline verzi
- Un praf de sare
- O linura ulei de măsline
- ½ linguriţă de oregano
Mod de preparare:
Pieptul de pui, fără piele şi os, se spală bine şi se bate uşor cu ciocanul de bucătărie. Se pune apoi în tigaia neaderentă sau pe tigaia grill, fără a folosi grăsime. Se lasă la foc mic pentru a se frige pe îndelete şi se întoarce pe ambele părţi.
Între timp legumele se spală, se curăţă de codiţe, coajă, seminţe sau ce mai necesită fiecare şi se taie fiecare cum preferaţi. Eu prefer cubuleţe mici şi julienne. Se amestecă apoi toate legumele
Se condimentează cu un praf de sare, apoi se pune uleiul şi brânza tăiată cubuleţe, iar deasupra se aşează fâşii din piept de pui.
Completăm totul, pentru gust şi pentru decor cu puţin organo presărat peste toate.
Aşadar, în numai doi timpi şi trei mişcări, prânzul de astăzi este gata!