Salată plină de culoare şi gust

O reţetă extrem de rapidă, dar care va bucura ochii prin bogăţia de culori, gustul prin combinaţia de arome, şi corpul prin multitudinea de nutrienţi. O reţetă ce aparţine unei mămici talentate în ale bucătăritului, Elena Stoica.
Ingrediente:
- 2 roşii roşii
- 2 roşii negre
- 2 roşii galbene
- Mix de salată creaţă
- 8 triunghiuri de brânză topită
- 100g smântână de gătit
- 50g brânză
- O linguriţă oregano
- Zeama de la o jumătate de lămâie
- O lingură ulei de măsline
- Opţional 2-3 grăunţi de usturoi
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Salată se taie în fâşii subţiri, sau se rupe. Roşiile se adaugă peste ea, tăiate în feliuţe de neregulate.
Smântâna împreună cu 5 cuburi de brânză se pun într-un blender şi se mixează până se obţine o pastă fină. Se adaugă o lingură ulei de măsline, zeama de lămâie,usturoiul pisat, sare, piper, oregano şi se amestecă în continuare.
Acest dressing se adaugă peste legume, iar deasupra se presară bucăţele de brânză topită.