Salteaua din latex – ideala pentru un somn de calitate?

0

Sa ai un somn odihnitor este pentru multi dintre noi o problema fara solutie inca. Confortul, nivelul de stres, temperatura camerei sunt doar cativa dintre factorii care ne pot perturba somnul si pot genera numeroase efectiuni. Pentru a solutiona aceasta problema este important sa constientizam faptul ca si salteaua pe care dormim are un rol important in calitatea somnului nostru.

latex-cocos-mare

Fie ca vorbim de confort, fie ca vorbim de beneficii asupra sanatatii salteaua din latex este unul dintre cele mai recomandate tipuri de saltele. Latexul  este un cauciuc natural obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). Salteaua de latex are proprietati intrinseci antibacteriene si deodorizante (anihiland mirosul transpiratiei), astfel organismul este ferit de bacterii si mentinut intotdeauna uscat.  Acest lucru le face perfecte pentru cei care sufera de diferite tipuri de alergii.

Salteaua din latex are o buna ventilare a materialului, care-l face unul dintre cele mai bune alegeri pentru cei care sufera de astm. Spuma de latex are calitatea de a se conforma curbelor corpului, astfel greutatea este distribuita in mod egal eliminand punctele de presiune ce se formeaza in timpul somnului. Salteaua Dream Latex sustine orice pozitie de dormit, garantand un somn odihnitor intreaga noapte.

Daca preferati o saltea cu duritate medie si flexibilitate mare,  salteaua Antistres Cocos-Latex este alegerea potrivita. Aceasta contine 3 straturi de latex intercalate cu 2 straturi de cocos, acestea din urma avand rolul de a sustine uniform coloana si de a permite aerului sa circule rapid in interiorul saltelei. Rolul antistres rezulta din faptul ca materialele din care este facuta impiedica undele magnetice sa tensioneze corpul persoanei ce utilizeaza salteaua.

Mai multe detalii despre aceste produse gasiti pe www.saltele-online.ro.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *