Salvat de clopoţel pentru a patra oară

Mark-Paul-Gosselaar
foto: blogs.babycenter.com

Mark-Paul Gosselaar ne este cunoscut din răsunătorul serial de comedie “Salvați de clopoțel”, în care a interpretat rolul lui Zack Morris. Serialul, difuzat pe NBC între anii 1989 şi 1993, a fost un real succes la vremea respectivă.

trupa-din-serial
foto: digitalspy.co.uk

În 1996, Mark s-a căsătorit cu Lisa Ann Russell, un fost model. Au fost împreună timp de 14 ani, din mariajul lor rezultând doi copii – Ava Lorenn, acum în vârstă de opt ani şi Michael Charles, acum în vârstă de zece ani. La un an după pronunţarea divorţului, actorul se căsătoreşte cu Catriona McGinn care activează în domeniul publicităţii. Primul copil al noului cuplu se naşte în 2013 şi este un băiat, pe care l-au botezat Dekker Edward.

În decembrie anul trecut Mark declara că îşi doreşte o familie mare. Dorinţa i-a fost îndeplinită două luni mai târziu când soţia i-a dăruit o fetiţă.

Într-o postare pe un cont de socializare, Mark a confirmat zilele trecute fericitul eveniment, spunând: „Atât de îndrăgostiţi de noua noastră fetiţă. Mama și copilul sunt sănătoși și fericiți. 2 băieţi, 2 fete, prea perfect! ”

Potrivit spuselor tatălui, micuţa Lachlyn seamănă deja enorm cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *