Sănătatea nu trebuie să aştepte! Este rândul tău să fii sănătoasă!

Sănătatea nu trebuie să aştepte! Este rândul tău să fii sănătoasă!

Aşa le spun în fiecare zi medicii din cadrul primului Spital de Fertilitate şi Medicină Materno-Fetală din Bucureşti, Wellborn, cunoscut că fiind locul unde ştiinţă, profesionalismul şi tehnologia stau sub semnul vieţii. Un fapt real, validat prin mii de cupluri fericite şi prin mii de zâmbete ale micuţilor născuţi cu sprijinul medicilor Wellborn.

asaÎn vara aceasta, femeile sunt invitate să îşi verifice starea de sănătate printr-un set medical complet, ce conţine analize şi investigaţii dedicate sănătăţii intime: o consultaţie obstetrică-ginecologie, o ecografie mamară (pentru ambii sâni), o ecografie endovaginala, o colposcopie, precum şi analize: un examen citologic Papanicolau, CĂ125, CĂ15-3, cultură col, hemoleucogramă, VSH, PCR.

Pacientele care vor beneficia de acest pachet vor plăti doar 500 de lei (reducere de 54%) pentru toate serviciile enumerate mai sus.
Mai multe detalii despre pachet pot fi găsite aici.

Dedică-ţi o zi specială dedicată investigaţiilor medicale complete!

Pentru ca totul să fie cât mai simplu, pacientele sunt aşteptate cu o programare prealabilă şi cât mai rapid pentru a putea beneficia de reducerea de 54% valabilă doar în perioada acestei veri.

În doar o singură zi, Spitalulul Wellborn îţi oferă  setul complet de analize la un preţ redus, pentru că bugetul sezonului estival să nu simtă nici un fel de ameninţare. Şi, până la urmă, ce poate fi mai plăcut decât un concediu lipsit de griji, în care să celebrezi sănătatea aşa cum se cuvine.

New Bitmap Image

Cine poate beneficia de acest pachet?

“Susţinem sănătatea ca o stare continuă, aşadar am introdus acest pachet complet pentru că ne dorim ca tot mai multe femei cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani să înţeleagă importanţa prevenţiei şi a tratamentului afecţiunilor în stare incipientă. Ştim cât de importantă este conştientizarea şi responsabilizarea femeilor în contextul în care acestea sunt părtaşe la tot mai multe cazuri ”

Medicii Spitalului Wellborn care fac parte din această campanie sunt medici recunoscuţi la nivel naţional pentru rezultatele excelente acumulate de-a lungul timpului în departamente precum: obstetrică-ginecologie, medicină materno-fetală, imagistică ecografică: doctor Viorica Chiriţă, doctor Alin Burlacu,  doctor Bogdan Alexandru, doctor Oana Moise, doctor Carmen Ianiotescu, doctor Gabriel Mitroi, doctor Valentina Vârgolici.

Anul acesta, Spitalul Wellborn a fost selectat de Ministerul Sănătăţii  în topul celor 10 spitale din România care beneficiază de finanţare pentru procedurile de FIV şi embriotransfer. Nominalizarea Wellborn pe primul loc în topul celor 10 centre medicale incluse în Programul Naţional de fertilizare şi embriotransfer este, cu siguranţă, o reconfirmare a expertizei medicilor Wellborn, precum şi a importanţei dotării la standarde europene şi a reuşitelor dobândite în departamentul de Reproducere Umană Asistată.

Pentru investigaţii amănunţite, consultaţii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacienţii pot solicita o programare prin e-mail pe adresa office@wellborn.ro sau la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *