sandwich-cu-vanata-rosii-avocado-salata verde

Ingrediente:

  • 2 linguri sirop de arțar
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oțet de mere
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguriţe boia de ardei
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1 vânătă mare
  • 4 felii pâine de tip sandwich
  • 4 linguriţe maioneză vegetală
  • 2 frunze de salată verde
  • 1 roşie, feliată
  • 1 avocado, feliat

Mod de preparare:

  1. Amestecaţi primele 6 ingrediente într-un bol.
  2. Curăţaţi vânăta de coajă şi tăiaţi în felii subţiri.
  3. Puneţi feliile de vinete la marinat câteva minute, în vasul cu sos.
  4. Așezați feliile de vinete în tava de cuptor, pe hârtie de copt

6. Preîncălziţi cuptorul (175 – 200 de grade) şi lăsaţi vinetele timp de 2-3 ore sau până când sunt crocante.

  1. Lăsaţi să se răcească timp de 30 de minute
  2. Întindeţi maioneză pe 2 felii de pâine.
  3. Adăugaţi salata verde, roşiile, avocado şi vinetele.
  4. Acoperiţi cu celelalte felii de pâine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *