Sandwich cu ou

Ingrediente:
- 2 ouă mari
- 2 linguri de roşii, tocate
- 4 linguri brânză mozzarella sau Cheddar
- 1/4 ceaşcă frunze de spanac
- 4 linguri de ceapă, tăiată cuburi
- 2 linguriţe de ulei
- 1 caţel de usturoi, tocat
- 2 chifle
Mod de preparare:
- Încălziţi uleiul într-o tigaie mică, la foc mediu. Adăugaţi ceapa şi usturoiul şi gătiţi până se înmoaie (aproximativ 3 minute). Scoateți jumătate din amestec pe o farfurie.
- Turnaţi un ou peste ceapă, apoi presăraţi jumatate din cantitatea de roşii. Lăsaţi timp de un minut, amestecând uşor.
- Cu ajutorul unei spatule, trageți marginile omletei spre interior.
- Așezați chiflele tăiate pe jumătate în tigaie (cu miezul în sus) şi presăraţi peste fiecare o lingură de brânză. Acoperiţi fiecare jumătate cu 4-5 frunze de spanac, adăugaţi omleta şi uniţi cele două jumătăţi. Lăsaţi sandwichul în tigaie, până se topeşte brânza; dacă este necesar, puteţi să intoarceţi şi pe cealaltă parte.
- Repetați pașii cu restul de ingrediente.