Sandvis-cu-ou-si-branza

Ingrediente:

  • 2 ouă mari
  • 2 linguri de roşii, tocate
  • 4 linguri brânză mozzarella sau Cheddar
  • 1/4 ceaşcă frunze de spanac
  • 4 linguri de ceapă, tăiată cuburi
  • 2 linguriţe de ulei
  • 1 caţel de usturoi, tocat
  • 2 chifle

Mod de preparare:

  1. Încălziţi uleiul într-o tigaie mică, la foc mediu. Adăugaţi ceapa şi usturoiul şi gătiţi până se înmoaie (aproximativ 3 minute). Scoateți jumătate din amestec pe o farfurie.
  2. Turnaţi un ou peste ceapă, apoi presăraţi jumatate din cantitatea de roşii. Lăsaţi timp de un minut, amestecând uşor.
  3. Cu ajutorul unei spatule, trageți marginile omletei spre interior.
  4. Așezați chiflele tăiate pe jumătate în tigaie (cu miezul în sus) şi presăraţi peste fiecare o lingură de brânză. Acoperiţi fiecare jumătate cu 4-5 frunze de spanac, adăugaţi omleta şi uniţi cele două jumătăţi. Lăsaţi sandwichul în tigaie, până se topeşte brânza; dacă este necesar, puteţi să intoarceţi şi pe cealaltă parte.
  5. Repetați pașii cu restul de ingrediente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *