Sandwich cu ton

Ingrediente:

  • O conservă de ton
  • 2 linguri porumb
  • O ceapă mică
  • O roşie
  • Câteva frunze de salată verde
  • 4 felii de pâine
  • O linguriţă ulei de măsline
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • Sare
  • piper

Mod de preparare:

Dacă vă deranjează mirosul de ceapă, puneţi într-o crăticioară ceapa simpla la fiert pentru câteva minute, până se înmoaie uşor şi practic îşi pierde mirosul şi gustul foarte intens. Apoi, după răcire o tocaţi mărunt.

Conserva de ton se scurge bine, după care se amestecă cu porumbul şi cu ceapa şi se potriveşte după gust cu sare, piper, zeamă de lămâie şi ulei.

Între timp feliile de pâine s-au rumenit frumos pe ambele părţi, se taie pe jumătate sau pe diagonală şi se ung cu pasta de peşte obţinută.

Se presară şi roşie tocată mărunt, apoi se aşează o felie de salată verde şi gata sandwich-ul!

Poftă mare şi o zi uşoară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *