Scoici cu andive la grătar

Ingrediente:
- 12 scoici
- 1 ceapă tocată
- 500gr. supă de pui
- 3 andive
- 2 portocale
- ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
1. Pentru a prepara andivele, turnaţi într-o tigaie un strop de ulei de măsline, adăugaţi ceapa tocată şi căliţi puţin.
2. Adăugaţi andivele tăiate în bucăți şi gătiţi până când acestea capătă culoare. Adăugaţi supa de pui, sucul de portocală, coaja de portocală şi fierbeţi timp de 20 de minute. Condimentaţi cu sare şi piper după gust.
3. Ungeţi un grătar cu un strop de ulei de măsline, apoi puneţi scoicile şi lăsaţi până când capătă o culoare maro aurie.
4. Aşezaţi în farfurie câte trei scoici cu andive la grătar şi turnaţi supa fierbinte.