Scoici cu andive la grătar

Scoici-cu-andive-la-grătar

Ingrediente:

  • 12 scoici
  • 1 ceapă tocată
  • 500gr. supă de pui
  • 3 andive
  • 2 portocale
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

1. Pentru a prepara andivele, turnaţi într-o tigaie un strop de ulei de măsline, adăugaţi ceapa tocată şi căliţi puţin.

2. Adăugaţi andivele tăiate în bucăți şi gătiţi până când acestea capătă culoare. Adăugaţi supa de pui, sucul de portocală, coaja de portocală şi fierbeţi timp de 20 de minute. Condimentaţi cu sare şi piper după gust.

3. Ungeţi un grătar cu un strop de ulei de măsline, apoi puneţi scoicile şi lăsaţi până când capătă o culoare maro aurie.

4. Aşezaţi în farfurie câte trei scoici cu andive la grătar şi turnaţi supa fierbinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *